BİZ
BİZ | İzmir Kızı | İzmir Cast Ajans | İzmir Kızı Cast Ajansı

BİZ

2006 yılından bu yana faaliyet gösteren reklam ajansı; genç ve dinamik kadrosundan ödün vermeden sağlam adımlarla profesyonel anlamda hizmetlerini kaliteli ve güvenilir bir şekilde devam ettirirken yan bir alan daha açarak İzmir Kızı Cast Ajansını bu kaliteye dahil etmiştir.

İzmir Kızı Cast Ajansı; İzmir’in genç, dinamik ve güzel yüzünün farkında olup talepleri en iyi şekilde karşılamak için yoğun çalışmalar yürütmektedir. Bizler izmir kızlarının dillere destan olmuş güzelliğini ve var olan potansiyellerini ortaya çıkarmak adına bu yola baş koymuş bulunmaktayız. Ekip olarak sürekli çalışmakta ve daha büyük projelere adaylarımızı kazandırmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaktayız.

Son dönemlerde oyunculuk ve mankenlik üzerine olan yoğun talepler üzerine sadece profesyonel oyuncu ve modellere değil; yeni yüzlere de fırsat tanımak, piyasa ihtiyaçlarını karşılamak adına izmir çapında kayıt işlemlerini yoğunlaştırmış bulunmaktayız. Yeni yüzler geliştirme konusunda büyük özen göstermekteyiz.

Ayrıca ajansımız üyelerine her türlü profesyonel desteği sunmakta, onların hak ve sorumluluklarını gözetmektedir. Ajansın görevi projelere uygun kişileri önermek ve bireylerin seçilmesi için çaba göstermektir. Ajansımıza, oyuncu model ve manken olmak için yapılan yüzlerce başvuruyu değerlendiren profesyonel ekibimiz, özenle incelemekte ve uygun görülen bireylere en kısa sürede geri dönmektedir.

Siz de oyunculuk, modellik, mankenlik deneyiminizde ilk adımlarınızı İZMİR KIZI CAST AJANSI rehberliği ile kaliteli, güvenilir ve saygın bir çerçeve içerisinde atabilirsiniz.

KADROMUZA KATILMAK İÇİN BAŞVURU FORMUNUZU DOLDURUP İZMİR KIZLARININ ŞANINI DAHA GÜÇLÜ DUYURMAYA ORTAK OLABİLİRSİNİZ.